Economii cu randament ridicat

Un sistem de economisire performant și cu riscuri minime

Există o multitudine de  motive pentru care să economisiți la o casă de ajutor reciproc.  Iată câteva dintre ele:

 1. Sprijin reciproc: Economisirea la o casă de ajutor reciproc implică contribuirea la un fond comun, ceea ce permite membrilor să ofere sprijin reciproc în momente de nevoie. Atunci când membrii întâmpină dificultăți financiare, pot accesa fondurile economisite de ceilalți membri pentru a face față situațiilor neprevăzute.

 2. Rate de dobândă avantajoase: În general, casele de ajutor reciproc oferă dobânzi mai competitive decât cele ale băncilor comerciale. În calitate de membru, puteți beneficia de rate de dobândă mai scăzute la împrumuturile acordate de organizație și, în același timp, câștiga dobânzi mai mari pentru economiile dumneavoastră.

 3. Accesibilitate: Casele de ajutor reciproc sunt adesea mai deschise și accesibile pentru membrii lor. Ele pun accent pe relațiile personale și comunitare, permițând membrilor să aibă o influență directă asupra activităților organizației și luarea deciziilor.

 4. Siguranță financiară: Economisirea la o casă de ajutor reciproc vă oferă un sentiment de securitate financiară. Știți că economiile dumneavoastră sunt utilizate în beneficiul dvs. și al altor membri ai comunității, ceea ce contribuie la crearea unui mediu de încredere și stabilitate financiară.

 5. Educație financiară: Casele de ajutor reciproc promovează educația financiară și responsabilitatea financiară printre membri. Prin intermediul programelor și resurselor, puteți învăța cum să gestionați mai eficient banii și să luați decizii financiare informate.

 6. Membrii au drepturi egale: Toți membrii caselor de ajutor reciproc au drepturi egale și pot participa la luarea deciziilor referitoare la organizație. Fiecare voce contează, iar transparența este promovată în activitățile și politicile organizației.

Iată zece motive pentru care să economisești bani:

 1. Siguranță,
 2. Stabilitate,
 3. Liniște interioară,
 4. Achiziționarea unei locuințe/investiții imobiliare,
 5. Viitorul copiilor,
 6. Câștigul pasiv din bonificarea fondului social,
 7. Pentru un venit suplimentar la pensie,
 8. Pentru o investiție ulterioară,
 9. Independență financiară,
 10. Un fond pentru cheltuieli neprevăzute.

La finele fiecărui an a fondului social este bonificat cu un procent competitiv, procentul fiind stabilit de către Consiliul Director în funcție de excedentul obținut, și este NEIMPOZABIL.

Moștenitorii pentru a putea solicita fondul social al membrului decedat depun o cerere tip împreună cu toate anexele specificate în cerere. Dacă sunt mai mulți moștenitori, plata va fi efectuată pentru fiecare în parte cu suma care i se cuvine, exceptând cazul când exista procuri notariale care desemnează pe unul singur să primească întreaga sumă.

Da. Asociația CAR Olimpia a constituit fondul “Viitorul” susținut de părinți sau bunici și este dedicat copiilor

Niciodată nu este prea târziu sau prea devreme ca să economisiți.

Fiecare membru se poate retrage din CAR Olimpia printr-o cerere tip. Cererea va fi însoțită de copia actului de identitate și se va completa de către titular în prezența operatorului de ghișeu.

De ce să alegi C.A.R. Olimpia?

 • Suntem locali și independenți

Suntem o asociație cu patrimoniu românesc, deservim membri și afaceri locale din comunitatea noastră,

 • Avem produse dorite

Avem o gamă completă de produse și servicii pentru a vă satisface nevoile financiare,

 • Credem în onestitate, bun simț și muncă grea

Integritatea este piatra de temelie a modului în care ne comportăm în relația noastră cu membrii,

 • Ne angajăm să oferim servicii personale și profesionale

Operatorii noștri sunt prietenoși și se concentrează pe înțelegerea și satisfacerea nevoilor dumneavoastră financiare.

 • Construim relații

Cultivăm bunăvoința membrilor noștri prin înțelegerea nevoilor acestora.

 • Avem experiență

Avem experiența necesară pentru a vă ajuta cu nevoia dumneavoastră de împrumut sau economisire.