Termeni și condiții de utilizare

Bine ați venit pe website-ul CAR Olimpia! Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții de utilizare. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții în totalitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Drepturile de autor și proprietatea intelectuală Conținutul acestui site, inclusiv textul, imagini, grafice, logo-uri, mărci comerciale, software etc., este protejat de legile dreptului de autor și de alte legi referitoare la proprietatea intelectuală. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui, publica sau utiliza în alt mod conținutul acestui site fără acordul scris al CAR Olimpia sau al titularului de drept.

  2. Utilizarea site-ului Utilizarea acestui site este permisă numai în scopuri legale și conforme cu acești termeni și condiții. Nu aveți dreptul să utilizați acest site într-un mod care ar putea afecta funcționalitatea, securitatea sau integritatea acestuia sau care ar putea afecta drepturile și interesele CAR Olimpia sau ale altor utilizatori ai site-ului.

  3. Informații și conținut CAR Olimpia depune eforturi rezonabile pentru a asigura corectitudinea și actualitatea informațiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile sunt complete, precise sau actualizate în permanență. Utilizarea și interpretarea informațiilor furnizate pe acest site se face pe propriul risc al utilizatorului.

  4. Link-uri către alte site-uri Acest site poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt controlate sau deținute de CAR Olimpia. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri. Accesarea și utilizarea acestor site-uri externe se face pe propriul risc al utilizatorului.

  5. Limitarea responsabilității: CAR Olimpia nu este responsabilă pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

  6. Modificări ale termenilor și condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții de utilizare în orice moment, fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

Acești termeni și condiții reprezintă înțelegerea integrală dintre dumneavoastră și CAR Olimpia cu privire la utilizarea acestui site și înlocuiesc orice înțelegere anterioară sau actuală în acest sens.