Dedicați incluziunii financiare și sociale

Răscolean Călin
Președinte al Consiliui Director

Mesajul președintelui CAR Olimpia

Dragi membri,

În calitate de președinte al C.A.R. Olimpia, doresc să vă mulțumesc pentru angajamentul vostru constant și sprijinul necondiționat în tot ceea ce facem.

În aceste vremuri incerte și provocatoare, suntem cu toții conștienți de schimbările semnificative din jurul nostru. Cu toate acestea, datorită unității noastre, putem face față tuturor obstacolelor ce pot apărea pe drumul nostru.

Vreau să subliniez că scopul nostru principal rămâne același: să ne sprijinim reciproc în momentele dificile și să ne împărtășim bucuriile în cele bune. Ne-am dezvoltat o comunitate puternică și iată că suntem aici, încurajându-ne unii pe alții, întinzând o mână de ajutor celor aflați în nevoie și sărbătorind realizările fiecăruia dintre noi.

Pe măsură ce mergem înainte, vom continua să căutăm noi modalități de a vă oferi servicii îmbunătățite și soluții adaptate nevoilor voastre. Să știți că echipa noastră dedicată lucrează fără odihnă pentru a ne asigura că suntem o forță pozitivă în viețile voastre.

Vă încurajez pe fiecare dintre voi să rămâneți implicați și să participați activ în comunitatea noastră. Fie că este vorba de evenimente de strângere de fonduri, programe de voluntariat sau schimb de experiențe, fiecare contribuție contează.

Vă mulțumesc  pentru că faceți parte din această familie minunată. Unitatea noastră este temelia pe care se clădește fiecare reușită și fericire din viața noastră. Să continuăm să ne susținem reciproc și să creștem împreună ca o comunitate puternică și unită!

Petreanu Emil Lucian

Vicepreședinte

Bălțatu Vasile

Secretar

Lako Alina

Membru al Consiliului Director

Filescu Daniela Mihaela

Director economic

Dragi membri ai Casei de Ajutor Reciproc Olimpia,

În numele Consiliului Director, dorim să adresăm un sincer „mulțumesc” fiecăruia dintre voi pentru că faceți parte din familia noastră Olimpia. Suntem mândri să fim înconjurați de o comunitate atât de unită și dedicată, iar angajamentul vostru constant ne încurajează să mergem mai departe și să creștem împreună.

Echipa C.A.R. Olimpia